Skip to content
Trading supercharged, met DipSway.
Wat is een IP-allowlist en hoe helpt het je veiliger te zijn
July 08, 2021
Florian S.Florian S.Luca Dalla C.Luca Dalla C.
Florian S. & Luca Dalla C.

Wat zijn AllowList IP’s?

Het veilig houden van je crypto-investeringen is essentieel, en DipSway is hier om te helpen. In dit artikel leggen we uit wat het AllowListen van IP-adressen inhoudt, hoe het jou en je crypto-investeringen ten goede kan komen, en hoe het een extra beveiligingslaag kan bieden voor DipSway-gebruikers. Laten we beginnen!

AllowList IP-adressen, ook wel WhiteListing genoemd, is een beveiligingsmaatregel die kan helpen om je website of webapplicatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. In de praktijk betekent dit het maken van een lijst met IP-adressen die toegang hebben tot je website en het blokkeren van alle andere IP-adressen. Dit draagt bij aan de beveiliging van je gegevens en informatie door te voorkomen dat hackers en andere ongeautoriseerde gebruikers toegang krijgen.

Waarom is het essentieel om een AllowList IP te hebben in crypto?

In de wereld van crypto is AllowList IP essentieel voor je veiligheid. Met de toename van crypto-gerelateerde oplichting en hackpogingen is het belangrijker dan ooit om je fondsen veilig en onaantastbaar te houden. Door gebruik te maken van AllowList IP-adressen kun je garanderen dat alleen vertrouwde gebruikers met goedgekeurde IP-adressen toegang hebben tot je crypto-investeringen.

i-need-it-spongebob

Voordelen van AllowList IP

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van AllowList IP-adressen voor je crypto-investeringen, waaronder:

  • Verhoogde beveiliging: Door de toegang te beperken tot alleen goedgekeurde IP-adressen, kun je ongeautoriseerde toegang tot je crypto-fondsen helpen voorkomen.
  • Betere gebruikerscontrole: Je kunt beheren en controleren wie toegang heeft tot je crypto-investeringen, zodat alleen vertrouwde gebruikers toegang hebben.
  • Voorkomen van hackpogingen: Hackers en oplichters proberen vaak toegang te krijgen tot crypto-fondsen via ongeautoriseerde IP-adressen. Door gebruik te maken van AllowList IP kun je deze pogingen blokkeren en je fondsen veilig houden!
  • Extra beveiligingslaag: Met AllowList IP-adressen kunnen DipSway-gebruikers genieten van een extra beveiligingslaag die gemoedsrust biedt en ervoor zorgt dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot hun accounts. (Binance)

Gebruikscase in DipSway

Bij DipSway begrijpen we het belang van het veilig houden van de investeringen van onze gebruikers. Daarom bieden en stimuleren we de verbinding via AllowList IP. Door gebruik te maken van deze functie kun je ervoor zorgen dat alleen vertrouwde gebruikers met goedgekeurde IP-adressen (Binance) toegang hebben tot je DipSway-account en je crypto-investeringen.

Om verbinding te maken met AllowList op DipSway, log je eenvoudig in op je account en begin je met het toevoegen van een bot. Je wordt automatisch geleid om verbinding te maken met de AllowList IP-adressen. Met deze extra beveiligingslaag kunnen DipSway-gebruikers erop vertrouwen dat hun investeringen beschermd zijn en hun accounts veilig zijn.

“Ik heb al een bot verbonden met DipSway, hoe kan ik verbinding maken met AllowList IP?” Je zult je bestaande API moeten verwijderen en opnieuw verbinding maken volgens de AllowList-stappen.

AllowList

Conclusie

AllowList IP is een belangrijke veiligheidsmaatregel voor crypto-handelaren en kan een extra beveiligingslaag bieden voor DipSway-gebruikers. Je kunt helpen voorkomen dat ongeautoriseerde toegang krijgt tot je fondsen en ervoor zorgen dat alleen vertrouwde gebruikers toegang hebben tot je account door deze functie in te schakelen.

Om meer te weten te komen over de beveiligingsmaatregelen van DipSway, lees hier: Je bent veilig met DipSway.

Tags
educatief
Automate your trading with DipSway AI today.

DipSway uses a combination of 121+ technical indicators, and 17+ pattern detectors to give you an unfair advantage.

Start 7-day free trial
DipSway made +$3878.89 profit on
a single trade @ March 11 2024

Don’t go back to manual trading,, get in before the pumpget out before the drop. On autopilot.

Start your DipSway bot in 4 clicks